Even voorstellen

Wat onwijs leuk dat je mijn webwinkel Beautifulcolours bezoekt. Hier kun je alles vinden om zelf je sieraden te maken. We hebben een ruim assortiment in kralen, bedels, benodigdheden en rijgmaterialen. Verder maak ik zelf sieraden om inspiratie op te doen en deze sieraden zijn ook te koop. 

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jenny en sinds januari 2020 moeder van een mooie dochter Sifra.  In mijn dagelijks leven sta ik als filiaalmanager in een hele leuke winkel waar ik 3-4 dagen in de week werk. Stil zitten ben ik niet zo goed in dus ben graag lekker bezig. 

De webwinkel Beautifulcolours bestaat al sinds 2007. Mijn moeder is begonnen met kralen en bedels in te kopen en verkopen via marktplaats en dit vond ze zo leuk dat ze een webwinkel is begonnen. Ze heeft dit ook nog een tijdje gedaan in combinatie met kleine zeepjes die ze zelf maakte. Dit was een groot succes en inmiddels was ik mijn moeder ook gaan helpen. In 2017 is de webwinkel door privéomstandigheden gesloten, mede door het succes, de vele bestellingen en de hoeveelheid werk die het zeep maken kost heeft ze dit besluit genomen. Ik werkte op dat moment ook heel veel waardoor ik geen tijd had om de webwinkel alleen draaiende te houden.

Toen mijn zwangerschapsverlof begon wilde ik niet hele dagen stil zitten en heb ik besloten om de webwinkel weer te openen, maar niet meer verder te gaan met de zeepjes.  Dus eind 2019 is deze weer online gegaan met de gedachte we zien wel hoe het gaat lopen.  Na mijn verlof ben ik minder gaan werken en met de kleine is het goed te combineren en mijn moeder helpt hier en daar ook mee op de achtergrond.

Doordat de webwinkel al heel lang bestaat hebben we een ruim assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld kralen uit verschillende landen o.a. Afrika. Deze zijn door mijn moeder ingekocht bij een mevrouw die daar aan het werk was en ons regelmatig nieuwe kralen opstuurde. Zo hadden we hier en daar onze adresjes om aan originele kralen te komen. 

Ik hoop jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd over mijzelf en de webwinkel Beautifulcolours. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op!

Op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, plannen rondom Beautifulcolours en leuke acties? Volg ons dan via InstagramFacebook en Pinterest en schrijf je in voor de nieuwsbrief! Na aanmelding krijg je een code voor 10% korting op je eerst volgende bestelling.

Liefs Jenny

 

© 2007 - 2024 Beautifulcolours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel