Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Deze onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die gesloten worden/zijn met Beautiful Colours. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts mogelijk na schriftelijke overeenstemming met Beautiful Colours. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.
Beautiful Colours behoudt het recht om deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

BESTELLING

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, heeft u het recht deze bestelling binnen 7 werkdagen (ingaande vanaf de datum van de bevestigingsmail/factuur) te annuleren of te retourneren. Na afloop van deze termijn is de koop definitief en blijft u de eigenaar van de gekochte artikelen.
Beautiful Colours heeft het recht om de overeenkomst te ontbinden als u zich niet houdt aan de gestelde algemene voorwaarden van Beautiful Colours.

PRIJZEN

De vermelde prijzen zijn in euro’s en incl. BTW. Er komen nog wel verzendkosten bij.
Beautiful Colours is niet verantwoordelijk voor typefouten of onjuistheden op de website. Aan foutieve prijsinformatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.

BETALING

Alle bestellingen dienen vooraf te worden betaald. U ontvangt de gegevens voor de betaling in de orderbevestiging/factuur als u uw bestelling heeft geplaatst. Mocht u geen bevestigingsmail/factuur ontvangen neemt u dan even contact met ons op via de mail. Als uw betaling niet binnen 10 werkdagen na de besteldatum op onze bankrekening is bijgeschreven, dan vervalt automatisch uw bestelling.
Wilt u er rekening mee houden, dat betalingen soms een paar dagen onderweg kunnen zijn.

LEVERTIJD

Zodra uw betaling bij ons op de bankrekening is bijgeschreven, wordt de bestelling binnen 1-3 werkdagen  verzonden per Post NL. .

VERZENDING

Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en verzonden met Post NL. Beautiful Colours is niet aansprakelijk voor het eventueel zoek raken, beschadigen of verlies van uw bestelling door Post NL. U ontvangt van ons een mailtje als uw bestelling wordt verzonden.

AANBIEDINGEN

Aanbiedingen of acties zijn geldig zolang de voorraad strekt.

PRIVACY

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het eventueel verzenden van onze nieuwsbrief. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. U kunt bij het plaatsen van uw bestelling aangeven of u de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

KLEUR- EN MAATVERSCHILLEN

Het is mogelijk, dat er kleine kleur- en/of maatverschillen bij de artikelen voorkomen. Deze afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde artikelen te weigeren. De artikelen zijn niet op ware grootte afgebeeld. De ware grootte/maat wordt bij het artikel vermeld.

NIET TEVREDEN?

Gelieve de artikelen zo spoedig mogelijk na ontvangst te controleren. Bent u niet tevreden over uw bestelde artikelen neem dan binnen drie werkdagen contact met ons op en we proberen dan om met u naar een oplossing te zoeken.

RETOURNEREN

Retourneren kan alleen plaats vinden na overleg met Beautiful Colours. De portokosten voor het retour sturen van de artikelen zijn voor rekening van de koper. U kunt uw artikelen retour sturen binnen 14 dagen, mits ze niet zijn beschadigd. U ontvangt dan binnen 14 dagen uw geld terug via een storting op uw rekening. 

© 2007 - 2024 Beautifulcolours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel