Over ons

Hoe het begon...

De webwinkel Beautifulcolours bestaat al meer dan 10 jaar. Het begon ooit als hobby van eigenaresse Janne-marie om via marktplaats kralen te verkopen en dat was zo leuk en liep zo goed dat ze een webwinkel is begonnen. Eerst met alleen kralen en benodigdheden en daarna uitgebreid met kleine cadeauartikelen. In 2011 zijn we (Janne-marie en dochter Jenny) begonnen met zelf kleine zeepjes te maken. Jenny had ook een drukke fulltime baan en hielp Janne-marie waar nodig was. De zeep liep zo goed dat het eigenlijk te druk werd en te veel werk werd dat we de webwinkel in 2017 moesten sluiten omdat het even te veel werd.  Dit is alweer 2 jaar geleden.                                     

                                                                               

En nu...

Inmiddels zijn we 2-3 jaar verder en hebben we alle voorraad nog staan en de webwinkel bestond ook nog alleen niet zichtbaar voor jullie. Daarom besloot ik (Jenny) om deze weer te openen en nieuw leven in te blazen. Het is toch zonde om zoveel kralen en andere dingen te hebben staan en hier niks mee te doen? Afgelopen oktober was ik 6 maanden zwanger en mijn verlof zat eraan te komen. Ik dacht wat kan ik die periode is gaan doen i.p.v. netflix of onnodig veel tijd op facebook en Instagram door te brengen, maar wat voor mij wel ontspanning geeft. Ik zag al die kralen en dacht, Ja dat is het. Ik open de webwinkel, ga de vormgeving aanpassen en dan gooien we het weer online. Hier ben ik nog steeds ontspannen mee bezig zodat ik me ook kan voorbereiden op de bevalling en toch nuttig bezig ben. (Ik ben inmiddels 38 weken zwanger dus het gaat opschieten.) Ook mijn nicht en vriendin Annelies vind het leuk om mee te helpen met de webwinkel. Ze is alleen nu heel druk met voorbereidingen voor haar bruiloft in mei, maar hoopt daarna ook weer van de partij te zijn.

                                                                          

En de toekomst...

Met de zeepjes zijn we gestopt, nog steeds met de reden dat het te veel tijd kost om deze te maken. (Bestellingen van 0 tot 800 zeepjes met de hand maken, stuk voor stuk kost gewoon veel tijd) De kralen, onderdelen, cadeauartikelen en sieraden & accessoires daar gaan we mee door. Ook zullen we regelmatig nieuwe artikelen toevoegen. We hebben heel veel leuke ideeën voor de toekomst, zoals braderieën, kinderfeestjes, workshops, surprise boxen, leuke sieraden en zo kunnen we nog wel even door gaan.

De webwinkel zelf zijn we ook nog steeds aan het aanpassen, maar willen jullie wel alvast de gelegenheid geven om leuke dingen te kunnen kopen om zelf mee aan de slag te gaan. We hadden geen geduld om te wachten met de opening tot deze helemaal af zou zijn, omdat we de webwinkel als leuke hobby zien en dit ook zo moet blijven. Janne-marie zal ook hier en daar helpen om jullie bestellingen zo snel mogelijk in huis te hebben

                                                                        

2020...

2020 wordt dus een spannend en leuk jaar. Als eerst omdat ik eind januari moeder mag worden en we de webwinkel nieuw leven in willen blazen. De service blijft zoals jullie gewend zijn, maar we zullen o.a. de betaalmogelijkheden gaan moderniseren. We willen eerst de webwinkel op orde hebben voordat we met een volgende stap aan de slag gaan zoals hierboven vermeld. 

Door het ontvangen van de nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van onze aanbiedingen, acties, (nieuwe) artikelen en hoe onze plannen voor de toekomst eruit komen te zien.

We vinden het leuk als jullie met ons meedenken en misschien leuke ideeën hebben voor de toekomst. Laat dit dan weten via de contact pagina.

We hopen dat jullie alle vertrouwen in ons hebben en ons lekker blijven volgen. Dit kan natuurlijk ook via Instagram, Facebook en Pinterest.

 

Lieve groetjes,

Team Beautifulcolours,

Janne-marie en Jenny (zie foto)

 

© 2007 - 2024 Beautifulcolours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel