CADEAUSHOP

OPRUIMING!!!OPRUIMING!!OPRUIMING!!!OPRUIMING!!!OPRUIMING!!!OPRUIMING!!!

SPETTERENDE KORTINGEN!!! SPETTERENDE KORTINGEN!!! SPETTERENDE KORTINGEN!!!

OP = OP!!! OP = OP!!! OP =OP!!! OP = OP!!! OP = OP!!! OP = OP!!! OP = OP!!! OP = OP!!!

Bij Beautiful Colours bent u ook op het juiste adres voor een leuk apart cadeautje om iemand te feliciteren, te verrassen of om u zelf eens te verwennen met bijvoorbeeld een lekker geurig zeepje of een mooi sieraad.

We hebben een ruim assortiment aan heerlijk geurende cadeau zeepjes. Neem maar eens snel een kijkje bij de beautiful soapjes of voor nog meer badplezier kunt u terecht bij onze badbeauty`s en voor de kinderen bij de kids presents!

 U kunt bij ons ook terecht voor leuke cadeautjes uit derde wereld landen.  Dit zijn cadeautjes, die worden gemaakt in verschillende landen in Afrika. Deze zijn te vinden bij "round the world". Deze cadeautjes proberen we zo in te kopen, dat de mensen, die ze zelf maken er voordeel van hebben en dus, worden ondersteund in hun dagelijkse levensonderhoud.

We hebben er ook voor gekozen om christelijke cadeau artikelen aan ons assortiment toe te voegen en dan met name de Ichtus gifts. We vinden het heel belangrijk om de boodschap, die het symbool Ichtus doorgeeft uit te dragen in onze cadeaushop. Ichtus is een acroniem d.w.z. iedere letter staat voor een eerste letter van een nieuw woord. Ichtus staat voor het Griekse woord Ixthys Iesùs Christòs Theòy Uiòs Sotèr. Vertaald: Jezus Christus, Zoon van God, Verlosser. Het Ichtus symbool is ongeveer 2000 jaar oud. Rond het begin van onze jaartelling was Grieks de wereldtaal. De eerste christenen gebruikten het symbool van de vis als geheim herkenningsteken tijdens vervolgingen. Afbeeldingen hiervan zijn nog steeds te zien in de catacomben van Rome. Tegenwoordig is de afbeelding van het visje te zien op menige auto.

Natuurlijk zijn we de kinderen ook niet vergeten, want onder "kids presentjes`` zijn hele leuke cadeautjes te vinden voor baby en kids!

BEAUTIFUL COLOURS IS DE WEBWINKEL, DIE VOLOP IN BEWEGING IS!! KOM DUS REGELMATIG EVEN LANGS, ZODAT U OP DE HOOGTE BLIJFT VAN AL ONZE NIEUWE CADEAUARTIKELEN!

© 2007 - 2022 Beautifulcolours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel